Metode de livrare

Livrarile myFragrance.ro se efectueaza prin intermediul partenerului nostru FanCourier.

Termenul de livrare obisnuit este de 1-10 zile (zile lucratoare) de la confirmarea comenzii (telefonica, in cazul comenzilor ramburs si automata in cazul comenzilor platite prin intermediul PayU) pe teritoriul Romaniei.

Partenerii nostri de la FanCourier va vor trimite un mesaj pe telefonul mobil referitor la ziua/ora livrarii. Puteti stabili impreuna cu fiecare curier cel mai potrivit interval de livrare a comenzii Dvs.

Din motive independente de vointa noastra (conditii meteo, date de contact incomplete) termenul de livrare poate fi prelungit pana la maximum 5 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus , in functie de distanta, pretul carburantului si greutatea coletului pornind de la 8 lei per colet (livrare in Bucuresti).

Livrarea se face la adresa indicata de client.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens in maxim 24 ore (zi lucratoare) de la plasarea comenzii. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. 

Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

ACCEPTARE
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

Recomandarile myFragrance:
Pentru aplica un cupod de reducere va rugam sa va creati un cont.

Autentificare     |     Inregistrare
Resetare parola
Introduceti adresa de email folosita la inregistrare: